Реклама в Клюки

Вие можете да рекламирате в Клюки.БГ на най-изгодните цени в българския интернет!

Сайтът Клюки.БГ е собственост на фирма: ВИЖ ТУК! Адрес за кореспонденция и телефон за контакт: ТУК.

Пишете ни на мейла по-долу и ние ще ви изготвим оферта, на която едва ли ще устоите. Цените са различни всеки месец, затова не можем да ги публикуваме тук, но само ще ви намекнем, че 1000 импресии струват нещо от порядъка на 7-8, максимум 10 стотинки! Можете сами да потърсите в Гугъл тарифи за реклама, за да видите, че навсякъде 1000 импресии вървят по 4-5 лева и повече! Смятайте сами!

Рекламата в Клюки.БГ е толкова евтина, защото нашите цени са реални и се основават на законите, които живият живот и практиката предлагат. Тоест цените се изчисляват на база приходите от конкретната рекламна позиция, която ви интересува. Затова ако искате оферта, трябва да ни кажете коя точно стандартна рекламна позиция ви интересува, ние ще направим проверка и ще ви съобщим истинската цена.

Какви са нашите възможности?

Kliuki.bg е най-големият специализиран светски сайт в България. Ако искате сами да направите справка за посещенията му, отидете в Топ 100 на Тиксо брояча тук, натиснете CTRL+F и напишете kl.
През юни сайтът e имал 1 018 215 посещения от 414 591 уникални посетители. Те са прегледали общо 2 619 560 страници. Само три месеца по-късно импресиите са станали 3 559 297, посещенията – 2 536 245, а уникалните посетители – 873 933.

Вие можете да рекламирате при нас на най-добрите цени, които се предлагат на българския рекламен пазар и вашата реклама ще бъде видяна над 3.5 милиона пъти за един месец.
За да получите уникална оферта, подходяща за вашия бизнес, пишете ни на редакционния мейл info@kliuki.bg или се обадете в рекламния ни отдел на телефон:
ТУК.

ВАЖНО: Цената на стандартните формати банери се определя според приходите от банери и количеството рекламодатели и е различна всеки месец. Тя не се ограничава до споменатите по-горе 150 лева. Така че, ако искате стандартен банер, е необходимо да се свържете с нас, за да ви дадем информация за актуалното положение, което сте си харесали.

Ние ще ви предложим реклама, която наистина ще ви донесе клиенти, а няма да ви одерем живи за някакви преброени импресии, както е масовата практика. Обадете се!

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение