Никой не иска Радина Кърджилова

Никой не иска Радина Кърджилова
Гласувайте за статията

Актрисата на път да остане без работа, плаши с новата си визия

Заради новата си визия като блондинка, актрисата Радина Кърджилова е на път да се влее трайно в редиците на безработните. Актрисата, която наскоро премина в отбора на блондинките, за да рекламира марка мебели, доста стряска с новия си външен вид.

Радина остана без ангажименти

Радина остана без ангажименти

Режисьорите масово отказват да работят със звездата от „Стъклен дом“, тъй като определят новата й външност като смехотворна. И въпреки че вероятно е получила солиден хонорар за рекламата, заради която се изруси, Радина е на път да остане трайно без ангажименти, ако не смени бързо цвета на косата си.

Колеги на актрисата от арт гилдията отбелязват, че заради един хонорар красавицата е заприличала направо на плашило. И от най-търсената млада звезда е на път да изпадне в абсолютно забвение, твърдят от електронното издание skandalno.net.

Самата Радина също потвърди слуха, че не може да получи ангажименти. Актрисата споделя, че вече е отсвирена от цели две продукции. Засега Кърджилова се успокоява с мисълта, че става въпрос за чуждестранни проекти. Но предвид мнението на колегите й от арт гилдията, новата й визия, може да стане препъникамък и в работата й с родните режисьори и продуценти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар