Таласъми преследват Софи Маринова?

Таласъми преследват Софи Маринова?
Гласувайте за статията

Певицата в ужас, звъни на близките си да я спасяват посред нощ

Духове преследват фолк певицата Софи Маринова, твърдят близки на звездата. В жилището на ромската перла трайно се настанили призраци, които я тормозели всяка нощ.

Призрази тормозят Софи Маринова

Призрази тормозят Софи Маринова

Наскоро певицата преживяла истински кошмар, когато една вечер в жилището й започнали да се чуват странни шумове. Софка и синът й Лоренцо били сами в дома си, а посред нощ вратите на стаите започнали да се отварят сами и да скърцат страховито, задвижвани от неизвестна сила. Въпреки че навън нямало вятър, пердетата в стаите също се люлеели, а прозорците сами се отворили широко.

Изпълнителката се уплашила сериозно от случващото се, но истинският ужас настъпил, когато невидимите съквартиранти на певицата започнали да събарят предмети, да тропат из стаите, а един от тях изпуснал тежък стон непосредствено до нея. На Софка това й дошло в повече и започнала трескаво да звъни на когото се сети, пишат от skandalno.net.

По телефона фолк певицата обяснила, че не знае какво става в дома й, но помолила незабавно да й помогнат. Приятелите й хукнали да я спасяват още по тъмно и я извели от жилището й незабавно. Още на другия ден изпълнителката се отбила при известна гадателка, която колежките й често посещават. Жената заявила, че имотът на Софка е нападнат от духове и таласъми преследват фолк звездата.

Врачката посъветвала певицата да сложи в дома си предмети от планински кристал, тъй като той гонел призраците и им пречел да вършат лудории. Още същия Софи се снабдила с нужните предмети, които прилежно наредила във всяка стая.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Таласъми преследват Софи Маринова?”

  1. Име (задължително)

    февр. 06. 2014

    хахахахахахахаха нека не само нея а всичките и колежки да не ги нарека с една друга дума ….. ги погнат духове

  2. Име (задължително)

    апр. 17. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар