СКАНДАЛ! ВИЖТЕ какво крие за Боби Биг Брадър

СКАНДАЛ! ВИЖТЕ какво крие за Боби Биг Брадър
Гласувайте за статията

Ръгбиста в болница за 8 часа, шият му окото

Грандиозен скандал се е разразил зад кулисите на Биг Брадър. Продуцентите на шоуто крият факта, че Боби ръгбистът е прекарал 8 часа в болница след пиянски скандал. Брадърът се напил до козирката, паднал и си ударил главата. За малко да изгуби и едното си око, но по чудо успял да се спаси.

Шили Боби заради пиянски изцепки

Шили Боби заради пиянски изцепки

Разкритията бяха направени от Пацо, който след излизането от къщата побърза да направи доста разкрития за случващото се вътре. „Как, не знаете ли. Само мен ли са дали, че съм се напил. Боби също се напи. Падна и си цепна окото, шили са го в болница. Нямаше го от 8 сутринта до 16 ч. Как така не са го давали. Окото му е подуто“, заяви изненадан Пацо пред Нова телевизия.

Брадърът се напил до козирката

Брадърът се напил до козирката

Той беше изключително обстоен и разказа доста подробности около случая, пишат от den.bg, цитирайки „Блиц“.

Това не е първиятт случай, в който Биг Брадър крие случващото се зад вратите на Къщата. Поредният сезон на шоуто се оказа пълна пародия. Самият Панайот призна, че съквартирантите му се държат повече от фалшиво в Къщата и доста неща не виждат бял свят.

Какво още крият от публиката продуцентите, тепърва ще стане ясно. Но изглежда това далеч не е първият инцидент в Къщата, който се крие от зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар