Алилуя! Златка най-после се сгоди!

Алилуя! Златка най-после се сгоди!
Гласувайте за статията

Разплаканото момиче най-после дочака сбъдването на своята мечта, но с женен мъж

Златка Димитрова се сгоди!

Фейсбук – клюкарите разпространиха скорострелно новината! Докато държавата се люлее от трусченца, една ефектна дама предизвика сериозно земетресение.

Златка Димитрова най-после получи заветния пръстен! Плеймейтката не само доказа с участието си във „ВИП Брадър 2012”, че не е „лошо момиче”, но и е на път да постигне от една от двете си големи мечти – да се види булка!

Красавицата тихомълком пусна снощи на стената си във Фейсбук многозначителен пост: „Какво ще кажете за статус: сгодена?”. Над хиляди от приятелите на плеймейтката одобриха, че тя Миро ще я превърне в „почтена жена”.

златка се сгоди

Никой никъде не спомена, че въпросният господин е все още официално семеен, но изглежда любовникът й най-после е направил Големия избор. Манекенката дори публикува снимка с твърде екстравагантен пръстен, придружена с доста по-конкретен пост: „ОБИЧАМ НЕСТАНДАРТНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!!! ЕТО ГО!!!”.

Ръката на красавицата не беше поискана толкова публично, колкото да речем на Мариана Попова, но Златка се погрижи щастието й да стане обществено достояние.

На нас ни остава да й пожелаем цялото семейно щастие на света, верен (!!!) съпруг и да заслужи сбъдването и на втората си мечта – да стане лице от екрана!

http://youtu.be/nKxRSa-ENVY

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Алилуя! Златка най-после се сгоди!”

 1. haha

  Дек. 04. 2012

  Как се сгодява мъж, който е все още женен? Пък и жената на оня защо го търпи, толкова ли сама не може да си изкарва парите, та позволява той да е прави за смях. Пък и той такъв малоумник, защо участва в тъпите игри на Златка, да показва пръстени, да се показва прегърнати.

 2. Kati

  Дек. 04. 2012

  Значи женен за едната, сгоден за другата. И какво, после двуженец ли ще става?
  А и Златка нали не търпи изневери, а той фактически и изневерява с жена си. Нещо нещата не и се получават на златотърсачката май и сама си измисля филми.

Добавете коментар