БРУТАЛНА! Виж как Николета РАЗМАЗА Алисия!

БРУТАЛНА! Виж как Николета РАЗМАЗА Алисия!
Гласувайте за статията

Лозанова не прости на бившата на настоящия си скандалния ПР, който спретна на парчето си на връх рождения си ден

Николета Лозанова унищожи завинаги всеки шанс да имат цивилизовани отношения с Алисия.

Красавицата не прости на бившата на Валери, че не зарови с нея томахавките на войната, а продължи да търси повод за конфликти (и скрита реклама).

В началото на този телевизионен сезон красавицата се зарече публично, че няма да воюва с Алисия. Тя дори си призна, че „започнала първа”, но била неопитна и засегната от хорските нападки. Сега обаче и двете имали деца, Николета – и семейство, така че била готова дори да стане приятелка с бившата си врагиня.

Алисия обаче се оказа злопаметна. Тя не само не пое подадената й ръка, но намери и повод, за да открие огън срещу плеймейтката. Дамата пусна парче с многозначителен текст на връх рождения ден на плеймейтката, в което открито й се присмива.

Николета се почувства задължена и й отговори подобаващо: „…“Не падам ниско като вас“, пее Алисия в новата си песен посветена на мен 🙂 Да, права е, защото пада ОЩЕ по-ниско и от нас…правейки си реклама на парчето, пускайки го именно
на рождения ми ден. Нали уж нямала нужда от ПР, за да обърне внимание някой на творчеството й и кариерата й не била треторазрядна, а пък отново аз съм нейната муза. Явно продължава всяка нощ да ме сънува, както тя лично
ми сподели на въпросната ни среща в Бургас, за която дълго мълчах, но явно тя не заслужава моята дискретност. Доста са нещата, но предпочитам скоро да ги кажа официално, там където трябва…

И не аз съм тази, която ходя из медиите да я коментирам, а тя в „любимото ми“ списание „Блясък“ се изказва пак за мен. Благодаря Ви, че отново сте ми посветили корица, нямаше нужда. Да си бяхте проверили информацията поне – на меден месец бяхме в Бора Бора, а не в Бали, но за вас може и да е едно и също.

Относно съвета на Алисия, да ме попитате дали още имам чувства към Михайлов, ще й отговоря – Мандатът ти на футболна половинка изтича, вече има нова избраница, но ти отново последна ще узнаеш…”

Дори на малкия Валерко вече му е ясно – мама и леля Ники ще се бият до последно!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар