ШОК! Стоян Дудов призна, че е влязъл с измама в „Биг Брадър”!

ШОК! Стоян Дудов призна, че е влязъл с измама в „Биг Брадър”!
Гласувайте за статията

Стоян Дудов поиска извинение от приятелите си в социалната мрежа, защото „така става в България”

Стоян Дудов направи шокиращо признание от страницата си във Фейсбук!

Красавецът, дали от гузна съвест, хорски приказки или вродена честност, стана първият реалити-герой, който каза истината за собствените си манипулации в т.нар. шоубизнес!

Младежът беше набеден за връзкар, но той коментира въпроса така: „Благодаря ви „Господари на Ефира“ щом според вас човек снимал се в няколко клипа на поп- фолк певици е различен и известен аз сега го разбрах hahaha !!! Нека всеки си мисли, че е нагласено влизането ми аз съм доволен, че бях и 6 дни в къщат
а със такива изкуствени хора вътре алчни за победа нямаше как да остана повече !!! Това беше от мен благодаря на тези, които ме харесват и също на тези, които не ме харесват и правят труда да пишат хахах простотии !!!” (правописът е предаден точно – бел.ред)
стоян дудов
Голямата ЛЪЖА около влизането му в Къщата, всъщност била…атрактивната визитка!!! Изпипана като след консултация на специалист (и нищо чудно да е така!!!!), младежът нямаше начин да не бъде харесан!

Стоян Дудов обаче се оказа същинско дрънкало и си изпя всичо на стената във Фейсбук: „Приятели по-голяма част от видеото ми за „BIG BROTHER ALL STARS“ беше лъжа, най-вече това, че съм пребил жена беше измислица, защото в България знаете как стоят нещата за да те вкарат в такова реалити шоу трябва да си малко ненормален, скандален и пълен интригант каквито са повечето от останалите в къщата в момента точно определение „ПРОЗРАЧНИ ХОРА“ !!!”

Мдаааа, сега остава да си каже как така обикновено момче от Благоевград танцува до Люси и на следващата седмица всички знаят кой е Стоян Дудов!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “ШОК! Стоян Дудов призна, че е влязъл с измама в „Биг Брадър”!”

  1. max

    Дек. 09. 2012

    И целия този труд само и само да прави свирки

Добавете коментар