МЕГА ИЗДЪНКА! Тризначките не знаят кой е Левски! (ВИДЕО!!!)

МЕГА ИЗДЪНКА! Тризначките не знаят кой е Левски! (ВИДЕО!!!)
Гласувайте за статията

„Отбор”, е категоричният отговор на въпроса на Лестер – „Кой е Левски?”

Няма такава простотия! Тризначките не знаят кой е Левски!

Оказа се, че сме дали цели 200 бона на истерички, които един ден ще се помислят за звезди, но няма как да обяснят кой е Апостола на свободата!

Причина за чудовищния им резил стана невинното македонче Лестер, който чете надписите на етикет на минерална вода. „Овой Левски, той шо е? ”. Едната от тризначките е категорична: „Отбор!”

Никола се опитва да усвои нови знания с очевадното подозрение, че е човек. Е, поне това се оказа ясно на „Триглавата ламя”, но пак оставиха съквартиранта си неосведомен.

Момчето продължи да настоява: „Писец?” (Писател). Ами не бил, ама и сестрите не можаха да обяснят на Никола точно какво е „работил” Дякона.

Не е ясно дали македонецът се правеше на луд, защото предположи, че е борец, в смисъл на революционер, но умниците побързаха да го отрежат. „Като излезеш навън ще прочетеш малко история. Имаш домашно!”

Така Никола не успя да разбере, че надписът на етикета е националната светиня, но и кой може да му обясни?! Тия трите сладурани реваха като магарици, че ги смятат за тъпи и определиха Златка за тази, която няма акъл за пет стотинки!

Снощи всички видяхме класата им, днес се убедихме!

Вижте потресаващото ВИДЕО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар