БАРОВКА! Лили от „Big Brother All stars” e кралица в този палат! (СНИМКИ/ВИДЕО)

БАРОВКА! Лили от „Big Brother All stars” e кралица в този палат! (СНИМКИ/ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Лиляна Ангелова се обзаведе с талантливия дизайнер Момчил и шикозната му „къщурка”

Лилито с кифленските муцунки обича лукса и все „случайно” попада на такива, които да й го дадат.

Първо мама и тате, после гаджетата, но винаги – в родния й Пловдив. Благодарение на талантливия интериорен дизайнер Момчил си живее като западнярка – в екстравагантна къща, зад тежки порти. По цял ден работи едно: да красотее, както казва Жени Калканджиева!

Лиляна държи на две неща в живота си: комфорта и камерите, разказват от mamita-bg.com. След като напусна третия сезон на реалитито си осигури спокойствието в „чужденеция” с Боби Ръгбиста. Идилията им обаче продължи само две години.
лиляна-джакузи2

ли1

ли2

ли3

ли4

ли5
След това красавицата зашемети в дискотека невзрачния, но талантлив дизайнер Момчил, който я боготвори! Той я направи своя кралица и й е предоставил съответния палат.

Хубавото Лиле обаче има болезнена нужда от камери. Пак щедрият Момчил й я поощрява – тя записва актьорско майсторство, а и двамата участват в семейното реалити „Смяна на съпруги”. Телевизионен екип показва на цялата държава готината й къщурка. Там за две семци се настанява ромката Христина, а Лилето отива в… ами….

В три поредни видеа имате шанс да разгледате разкошния дом на Лили, където живееше преди две години. Може би вече не е с дизайнера, но пък кой ще я гледа така като кралица?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “БАРОВКА! Лили от „Big Brother All stars” e кралица в този палат! (СНИМКИ/ВИДЕО)”

 1. Тъпаци

  Дек. 10. 2012

  Лилито си живее още в с. Марково, където в вилната зона на селото се намира и къщата, но никой от тъпият Ви екип не се е постарал за нищо в тази проста статия !

 2. Angel

  Дек. 10. 2012

  Нещо не ви е точна информацията и отново е заблуда за всички 🙂 Това момче Момчил не е дизайнер а търговец на часовници. Единствените му умения по дизайн се свеждат до правилното прелистване на списания за дизайн. А „палата“ за който говорите, ми прилича повече на добре измазана селска къща с правоъгълна дупка приличаща на басейн…… Моля малко да проучвате, преди да качите намерени в нета снимки 🙂

 3. Вальо

  Дек. 25. 2012

  Яяя и цигането от България търси талант! Ма да не им плащат на тези хорица да се появявата във всякакъв вид предавания. Баси пародията!!!

Добавете коментар