Нед разконспирира Стойка!Гонят я позорно?! (ВИДЕО)

Нед разконспирира Стойка!Гонят я позорно?! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Незлобливият гигант не издържа на атаките на „Пипирудата” и я наказа с истината пред зрителите

Стойка е разкрита и рискува да „се удави на края на Дунава”.

Незлобливият Найден не издържа на откритите нападки на „Пипирудата” и избухна на третата седмица от повторния им съвместен живот. Един от най-неагресивните съквартиранти призна пред цяла България това, което се обсъждаше отдавна, но никой не потвърди.

Стойка прекали с пресилената имитация на Нед, който според нея й звънял през ден, защото не знаел нищо за влизането в Къщата и обидните й квалификации. Тогава бившият спортист изригна: „А накрая Стойчето звънеше и разправяше: „Айде, да направим коалиция – да номинираме другите и да си разделим наградата!”. За заверата знаели Еми Владкова (която така и не влезе), Миро, Дими… Нед се обърна за потвърждение към победителя в „Биг Брадър 2”, но той предпочете да го играе отнесен.
стойка
Така Найден най-после потвърди това, в което се кълняха тризначките и Пацо. Никой не взе сериозно техните теории за конспирация в Къщата, но казаното от Нед преобърна мнението на всички.

Въпреки, че народът наказа тризначките и превърна Стойка в победител в тяхната война, историята продължава…Зрителите отдавна доказаха, че няма да търпят разни шмекерии, нагласени игри и толериране на псевдзвезди. Така както обществото не прие „случайния фен” – Стоян Дудов, така и няма да търпи разни договорки и интриги. Дори продуцентите да не изритат хората от заверата (защото Къщата ще загуби половината си съквартиранти), зрителите няма да търпят фалшивата игра на дипломирани и недипломирани актьори.

Вижте грозните реплики, които си размениха Стойка и Нед във видеото на 18:55 19:23!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Нед разконспирира Стойка!Гонят я позорно?! (ВИДЕО)”

 1. Ева Василева

  Дек. 11. 2012

  KКрайно време беше, да се разберат интригите на Стойка Пипирудата , тя се взе много на сериозно. И ако тая е акриса със сигурност няма да гледам нищо с нейно участие.

 2. Dimitrova Miroslava

  Дек. 11. 2012

  И във ВИП Брадър имаше същите уговорки, но никой не отстраниха от играта!

 3. Pavlin Atanasov

  Дек. 11. 2012

  Леле тая Стойка наистина има нужда от специализирана помощ! :S

 4. Dimitrova Miroslava

  Дек. 11. 2012

  На мен, Стойка ми е симпатична! Тя отчита грешките си и обмисля с какво е сбъркала – търси вина в себе си! А близначките обиждат и никога не разбират, че обиждат. Те никога не са виновни…Тези момичета имат нужда от професионална помощ, но си мисля, че ще побъркат и психола/психиатъра си, както и съквартирантите си!

 5. Galya Georgieva

  Дек. 12. 2012

  ТОВА Е НАЙ-ГЛУПАВИЯ BIG BROTHER,който е имало някога..Тези хора не са интересни с нищо!Изгониха тези които поне ни разсмиваха първи….вече очакваме коя злоба ще вземе наградата.Изключвам Найден,ТОЙ Е готин!

Добавете коментар