Откриха медицинска тризначките да се държат като луди!!!! (ВИДЕО)

Откриха медицинска тризначките да се държат като луди!!!! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Стела Богомилова оправда безумното им поведение с дислексия

Тризначките се оказаха с дислексия!

Неочакваното разкритие направи тяхната поддръжница в лайфа – Стела Богомилова. На края на снощното предаване „на живо” психолингвистката потресе зрителите с твърдението.

Специалистката заяви, че те имат „специфични обучителни затруднения”. Тя разпознала дислексията заради липсата им на координираност, на изразителни способности, свръхсетивността си.

Най-накрая се намери сериозно оправдание за особения им маниер на говорене, но дори свръх нетолерантната към опонентите си в разговора – Богомилова не можа да ги остави в играта.
тризначки
Дори момичетата да имат подобен проблем, той се характеризира с куп неща като трудно четене и проблеми с изразяването, но не и със зверска агресия и тотална липса на възпитание.

Трите побъркаха съквартирантите си със свръх самочувствието си (за което може и да има медицински термин), скандалите си и простотиите си на килограм. За всички снощи беше вечер на победа и облекчение, когато разбраха, че „Триглавата ламя” от Благоевград е в с 83.5%.

Вижте диагнозата на Стела Богомилова във видеото на 1:51:20

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Откриха медицинска тризначките да се държат като луди!!!! (ВИДЕО)”

  1. dori

    Дек. 26. 2012

    Чудно ми е как не разбрахте доста хора,все още,че те са уникални,а не ненормални.Всеки може да роди 1 дете,ама 3 наведнъж.На мен са много сладки,забавни и симпатични,ако имам щастието да ги видя на живо с удоволствие ще ги поздравя за силата която излъчват и че не се дадоха на тая отвратителна ПИПИРУДА.Ако има някой с буря в главата то това е Стойка,ама не от артистичност,а от злоба,комплекси и много други фактори.Таланта или го имаш или го нямаш,и не вреш в очите на хората нещо насила.Обичта на хората идва не насила поискана,тя е привилегия за този комуто е дадена от сърце.

  2. психиатър

    юни 17. 2021

    Нарича се психопатия или личностово разстройство в декомпенсация.

Добавете коментар