ВИЖТЕ как тризначките очерниха Боби!

ВИЖТЕ как тризначките очерниха Боби!
Гласувайте за статията

„Триглавата ламя” изсипа куп ЛЪЖИ пред Гала, за да нанесат болезнен удар върху ръгбиста

Тризначките тотално се оляха в нападките си срещу Боби. Той може и да е смешен със самолюбието си, Стойка – абсурдна в истериите си, но момите от Благоевград удариха всички лоши герои от реалитито в земята.

За първи път след толкова години станахме свидетели на такова чудо! То, не че не сме чували нападки, но толкова лъжи една след друга, и то в национален ефир ни дойде „too much”, както биха казали „някои”.

Трите гърли се опитаха да пробутат на драгия зрител куп свои версии.

Първо: Боби бил толкова пиян по време на падането, че чак на*ран (така поне е по техния разказ). Направо УЖАС! Толкова се изплашили крехките създания!
тризначки
Второ: Въпросният ръгбист им завиждал, защото те били „някои”, а той – не, защото…взимал подаяния в чужбина. Разказът на Боби, че работи като змей, а след това тренира, за да играе в неделя, явно не е достатъчно искрен за тях. Като разведен с французойка взимал социални помощи! Те за това си стоял Боби във Франция!

Да се чудиш как нашите роми не са хукнали да се задомяват за французойки, щом и помощи дават след развода?!

И ВЪРХЪТ на всичко: Боби и Биг Брадър им скрили пръстените! Сигурни били! За да ги провокират, за да ги изкарат от равновесие – като излизал Панайот го разбрали!

Тц-тц! Този Боби какъв мръсник се оказа! А, вие чухте ли как майката на Лили изплаща едни 20 000 евро по вина на лошия ръгбист?! Пак благодарение на Информационна агенция „Тризначки” го разбрахме!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “ВИЖТЕ как тризначките очерниха Боби!”

  1. rescueyou

    Дек. 11. 2012

    Тея квачки не спряха да се излагат в началото айде беше смешно ама вече е направо жалко тяхното положение. Аз лично през целия си живот не съм виждал било то на улицата или по телевизията такъв нагледен пример за самочувствие без покритие. Абсолютни Панайотовци и трите..участвали в биг брадър и големите звезди вече..айде бе! 😀 Сега им лъснаха осраните гъзове – бяха позорно изгонени с рекорден процент от гласовете на зрителите, но естествено трите пачи сигурно си мислят, че това е някаква конспирация и всъщност хората ги обичат. xD

  2. додо

    Дек. 11. 2012

    тия смехотворни моми що не вземат да се гръмнат-те по прости и от Пацата и Златка,направо удариха дъното,естествено с глупоста си вече втръснаха и си отидоха пак насрани…

Добавете коментар