Ели Владкова разкри конспирацията в „Big Brother”!

Ели Владкова разкри конспирацията в „Big Brother”!
Гласувайте за статията

Бившата половинка на гробаря Кузмов в „Big Brother Familly” наистина била търсена за тайна коалиция в Къщата

Ели Владкова разкри, надяваме се, ИСТИНАТА за предварителната коалиция на някои от съквартирантите в Къщата!

Бившата половинка на гробаря Кузмов е достатъчно откровена в своя профил във Фейсбук. Победителката в „Big Brother Familly” качи на стената си в социалната мрежа някои коментари, които разкриха любопитните страни на някои от съквартирантите.

Последният е от днес. Явно Ели е достатъчно провокирана от наглите лъжи на тризначките. Момичетата хвърлиха достатъчно измислици по адрес на Боби, но се оказа, че фантазиите им са безгранични! Самата Владкова пише: „ОЛЕ ,ОЛЕ ,,ГЛЕДАМ ТРИЗНАЧКИТЕ ПРИ ГАЛА И ПАДАМ ,,ТЕ СА МИ ПРИЯТЕЛКИ ,ВИЖДАЛИ СМЕ СЕ НА МОРЕТО ,ДА ,НО НЕ СЪМ СЕ ЧУВАЛА С ТЯХ ОТ ЛЯТОТО ,КАМО ЛИ ДА ИМ ЗВЪНЯ ДА ИМ КАЖА,ЧЕ ИМА КОНСПИРАЦИЯ СРЕЩУ ТЯХ …..АЙДЕ ПАК ,,В ЛУДНИЦАТА СЪМ ….ООООООООООО!” (Предаваме дословно написаното – бел.ред)
ели
Все пак конспирация, която разкри Найден, преди влизането е ИМАЛО! По време на снощния лайф Ели е водила обширна кореспонденция с приятелите си във Фейсбук. От нея си личи, че определено е симпатизирала повече на тризначките. Никак не вярва на Стойка, но в крайна сметка казва нещо много важно. На въпроса: „Вярно ли е това, което каза Панайот, че Стойка е звъняла и на теб, за да те вкара в тяхната коалиция”. Тя отвръща: „VERNO E ,NO NE STOJKA.”

Ако не е Стойка, Големият брат крайно време е да изкара детектора на лъжата и да изрита от играта „Великия манипулатор”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар