КОВАРЕН стратег! Боби разплака Цеце със сладки приказки! (ВИДЕО)

КОВАРЕН стратег! Боби разплака Цеце със сладки приказки! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Ръбистът този сезон се оказа доста повече от обикновена канара с мускули

Боби Ръгбито го удари на романтична вълна седмица преди финала.

Като че ли никой не очакваше мъжкарят да вкара толкова коварство и стратегия в сегашната си игра, но той изненада всички. Първо превърна Стойка в оръдие, нокаутира Миро като претендент за авторитет и прелъстител в Къщата, успя да ликвидира тризначките, това, което остава е да получи ключовете на автомобила, за да е успешна мисията му.

Дали свръхпренавиването или за да покаже, че има и деликатна страна, той успя да разстрои Цеце с противоречивите си сигнали.

В началото той попрекали с недостъпността си и откровената грубиянщина. Сега пък не споделял с никой чувствата си към Цеце. Дори „Биг Брадър” не бил наясно. Това го натъжавало, защото той си слагал спирачки, а тя страдала, чакала и била несигурна.

Кой разплака доброто момиче?!


Броял дните до излизането, за да си поговорят и за да си кажат всичко, но само на четири очи. Знаел, че я държи в напрежение, но тя трябвало да изтърпи до финала.

Тъкмо си помислехме, че иска да я отреже и хоп – появи се Нед! След закачките „Какво правите там, а?! Вие сега гаджета ли сте сега?!”, Боби рече: „ Де факто, все още(?!?!) никакве не сме. След като не сме се целували още – как да кажа?!”

Вижте колко ловко играе Боби играта си във видеото на 28:30:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “КОВАРЕН стратег! Боби разплака Цеце със сладки приказки! (ВИДЕО)”

  1. Йовка

    Дек. 14. 2012

    Тоя има само хубаво тяло и нищо повече.Дори физиономията му е на селски ерген.Найден трябва да спечели.

Добавете коментар