Миро: „Биг Брадър” ме принуди да номинирам Пацо!

Миро: „Биг Брадър” ме принуди да номинирам Пацо!
Гласувайте за статията

Големият брат не му разрешил да номинира Сани – Алекса по някаква причина

Миро изненада Гала с шокиращо признание.

Изглежда Големият брат плете интриги далеч по-големи от това да орязва разговори „извън контекста”. Изгоненият Миро ококори Гала с неочаквано разкритие в „На кафе”.

Попитан за отношенията му с Пацо, победителят от „Биг Брадър 2” изненада всички (и може би – Панайот), че всъщност не е искал да го номинира. Това дори не останало скрито намерение преди изповедалнята! Той номинирал Сани-Алекса, но Големият брат не приел номинацията.
миро
Миро искал да я изгони, защото по 24 часа спяла, но пък не му разрешили. Тогава избрал единството възможното – да номинира човека, който направил издънка в първите две денонощия.

Той обаче смята, че въпреки всичко Пацата е добър човек. Този, който е истинският злодей в Къщата бил (естествено! – бел.ред) Боби. Миро не пропусна възможността да уточни в ефир какъв джентълмен е той, а как бедната Цеце е попаднала в огромна беда, увличайки се по ръгбиста.

За свое самочувствие добави, че с въпросната Ася, която направила „Златен шлем” при Миро, Боби и Нед, бил първо той. След като разбрал това, ръгбистът не само не му се извинил, но и я квалифицирал с обидни думи и изричал името й!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар