ЖЕГА за Брадъри! ТАЗИ сладурана взе Нед, Миро и Боби! (ФОТО)

ЖЕГА за Брадъри! ТАЗИ сладурана взе Нед, Миро и Боби! (ФОТО)
Гласувайте за статията

Тайнствената Ася всъщност се казва Асиана и работи като асистент-мениджър

Разкриха коя е тайнствената Ася, която направи „златен шлем” в приключващия довечера „Big Brother All stars”.

Фамозната дама беше разконспирирана от kliuki.net. От публикуваното става ясно, че чувствената госпожица не случайно е омагьосала трима толкова различни мъже от Къщата. Никой не би предположил, че Нед, Миро и Боби биха си паднали по една и съща мацка, достатъчно обаче е въпросната мацка да си падне по тях.

Асиана е работила като модел и водещ, но сега се труди като асистент-мениджър. От снимките е видно, че тя прекарва доволно време в поддържане на идеална форма и съвсем кратко – „на гости” на пластичния хирург.
ася
Горещата моделка беше в устата на всички фенове на „Биг Брадър” миналата седмица. Боби гневно сподели с Лили, че Миро коварно се опитал да му я отнеме. Оказало се, че ръгбистът е №3 в тефтерчето на брюнетката.

Дамата първо свалила Нед, после омагьосала Миро и накрая направила „Златен шлем” с Боби.
Кристина Патрашкова, която преди три месеца ругаеше Златките, се изказа доста жлъчно за нея при Гала. Водещата на „На Кафе” дори я нарече „Добринке” по повода.

Нека да не съдим хубавото момиче – вижте я само колко е привлекателна! Сега въпросът е един: Според вас за кого ще вика довечера Асиана – за Нед или Боби?!

object width=“400″ height=“332″ classid=“clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000″ codebase=“http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0″>

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “ЖЕГА за Брадъри! ТАЗИ сладурана взе Нед, Миро и Боби! (ФОТО)”

  1. eo

    Дек. 17. 2012

    бобчо е намаза. за по един път

Добавете коментар