Потрес! Астролог се кълне, че СТОЙКА ще бъде победител!

Потрес! Астролог се кълне, че СТОЙКА ще бъде победител!
Гласувайте за статията

Вместо фаворитите Нед и Боби звездите били на страната на пишман-актрисата

Астрологът Пресиян шокира зрителите с прогнозата си, че Стойка ще спечели!

Докато в изповедалнята тризначките, Миро, Лили и Зейнеб се сдавиха в опитите си да охарактеризират Нед, а Гала дуднеше в студиото пред Любо Дилов и Патрашкова за Боби и Цеце, неочаквано една „пипируда” смачка мъжкарите.

Според поканения в „На кафе” Пресиян, не някой друг, а точно кресливата Стойка щяла да триумфира! Така му говорели звездите! Момата от Пловдив била зодия „Водолей” и довечера щял да дойде нейният час!

Това признание изуми почти всички участващи в разговора. Тризначките – то се знае, че писнаха на умряло. Миро – с което доказа, що за „джентълмен” е, рече, че наистина това е доказателство, че идва Края на света.

Любен Дилов-син реагира типично в стила си с много хумор и дебелашки намек, какво мисли за астрологията.

Единственото хубаво в предсказанията на астролога са, че Лестер е с най-добрата звездна карта от съквартирантите в Къщата. Че нямал да спечели колата било ясно, но във всички случаи го чакал бляскав живот!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Потрес! Астролог се кълне, че СТОЙКА ще бъде победител!”

 1. дърабъра

  Дек. 17. 2012

  УЖАСНА НОВИНА ,ДАНО НЕ Е ИСТИНА ТЯ Е КАТО ПАЦО

 2. Симон

  Дек. 17. 2012

  Ами то стана ясно, че тя ще е победител още като „събра“ най-много гласове и не излезна от къщата. Тази истеричка е определена от Брадъра да спечели. Жалко за хората, които вярват, че смс-ите са от значение. Всичко е нагласено.

 3. Пепа

  Дек. 17. 2012

  така е тъпаците пълнят джобовете на продуцентите а те сами си решават кой да победи и ако спечели тази злобарка бога ми никога вече няма да гледам такива предавания

 4. айди бе ......сиктир

  Дек. 17. 2012

  Всички са много прави.Стойка може да се сравни с близначките.И тя се държа неадекватно докато те бяха в къщата.Ако Стойка спечели значи всичко е нагласено.

Добавете коментар