ИСКРЕН ЛИ Е?! Криско изми СРАМА СИ с 1000 кинта за болното от рак момче!

ИСКРЕН ЛИ Е?! Криско изми СРАМА СИ с 1000 кинта за болното от рак момче!
Гласувайте за статията

Рапърът беше атакуван от всички страни, че не иска да пее за кауза без пари

Криско опита да изкупи опозоряването си пред публиката с дарение.

Скандалният рапър преди правеше впечатление с песните си, но през последните дни настрои публиката със своя отказ да пее благотворително. Криско гостува на сутрешния блок на Нова и намери начин да се извини на най-засегнатия в грозната ситуация – болния Миро.

Новото „лошо момче” в родния шоубизнес пусна отворено писмо до медиите. В него той се опита обясни причините за категоричния си отказ да пее. В сутрешния блок той направи дарение на онкоболното момче. Криско извади плик с 1000 лв. и го предаде на събеседника си – водещия Павел.
криско1
Рапърът не отстъпва от позицията си, че грозното отношение на организаторите го принудило да откаже да се качи на сцената. „Казах им да платят само 300 лв. от 1500 лв., които ми обещаха, за да покрия разходите по бензина и шофьора ми“, твърди Криско.

Това не само че не станало, но и били изключително груби към изпълнителя и той взел рискованото да откаже концертната си изява. С дарението си от 1000 лв. искал да подкрепи Миро, за да докаже, че не е коравосърдечен.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “ИСКРЕН ЛИ Е?! Криско изми СРАМА СИ с 1000 кинта за болното от рак момче!”

  1. Иво Недев

    Дек. 19. 2012

    Ай научете се да пишете, после се научете да си проверявате, накрая и трети човек да гледа пумията, тогава трупайте киличество, за сметка на качеството. Какво рисковано е взел?

  2. 786iuj

    Дек. 19. 2012

    Няма значение дали е искрен. Добре е направил.

Добавете коментар