Николета се фука с НАЙ-СКЪПИЯ подарък за Коледа! (ФОТО)

Николета се фука с НАЙ-СКЪПИЯ подарък за Коледа! (ФОТО)
Гласувайте за статията

Малкото съкровище на Божинови посреща за първи път най-красивите празници

Николета показа във Фейсбук какво е подредила под елхата. Нейният най-скъп подарък – Никол очаква добрия старец шикозно издокарана с бяла роза в ръка.

Луксозно опакованите пакети със сигурност крият страхотни неща за непослушните мама и тате и доброто им момиченце. Феновете на плеймейтката обаче очакват с нетърпение да разберат какво точно ще донесе Дядо Коледа за първото Рождество на Никол.
николета
Бебенцето, още не проходило, вече се превърна, под давление на мама, в истинска мини-модна икона. Но ще е твърде грубо и неприятно да го зарадват с поредното луксозно тоалетче, вместо заслужена кукла, да речем!

Въпреки имиджа на прелъстителка, Николета е твърде въодушевена от светлите семейни празници. Госпожата още преди да ни натрупа снега се похвали с пищна ела и дъщеричка нагиздена като Снежанка. Коледната еуфория продължава да вихри в дома на Божинови и това си личи по снимките.

Не се знае дали футболното семейство ще прекара ваканцията в Града на Жулиета или ще се приберат при тайфата ентусиазирани баби и дядовци на Никол. Но определено чакаме с интерес момента, в който Николета ще покаже какво е получила за Коледа!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар