Глория се окичи със скъпи бижута в мола! (СНИМКИ)

4

Дядо Коледа се оказа много щедър с примата на фолка – отрупа я с подаръци

Глория се окичи като коледна елха в столичен мол!

Примата на фолка се развихри в столичен мол уж за фотосесия, но показа какви ги върши като хукне с приятелки на шопинг с терапевтична цел. Фотографите на „Телеграф” и „Монитор” я пипнаха при „близка среща от третия вид” с Дядо Коледа.

Добрият старец я посрещна в своето мини кралство, за да я окичи със скъпи бижута. Глория не показа особен свян, а позира с всичко, което й хареса и й подхожда – злато, шапки, палта…След това дори се похвали във Фейсбук!
гло6

гло1

гло2

гло3

гло4

гло5

Е, плачете моделки и плеймейтки! Никой никога не е обирал такова всенародно одобрение! На прага на една особена за всяка дама кръгла годишнина, тя изглежда много по-добре, отколкото на двадесет години и по коментарите под снимките си личи!

Ако всички имаха вкуса на Глория, въпреки силикона, чалгата нямаше да е синоним на пошлост и ниска класа! Никой никъде не написа дали певицата си е отишла с някое от смайващите колиета, но те й стоят толкова добре, че е грехота да си останат в мола.

Ако съдим по щастливата усмивка на Дядо Коледа, някой е получил малки стилни кутийки под елхата с неизвестно, но ужасно скъпо съдържание!

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара
 1. ooooooooooooooo казва

  тая д1ртата са кисхи кат лунгърска циганка сме6на схалгадйиика то от пари са 4удят ко даправят ми да помагат на бедните не да са к1л4ат и сабли4ат те така забогатяха тия 4алгари марзи ги друго да работятгожоря за цялата им гилдия

 2. Български Мендили КиФлИии казва

  bravo

 3. Любомир Божков казва

  babi4ka

 4. Palavo Bebe казва

  the e jiva zdrava I vse taka krasiva.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.