Виж в какъв луксозен дом живее Азис!(СНИМКИ/ВИДЕО)

Виж в какъв луксозен дом живее Азис!(СНИМКИ/ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Кралят на кича всъщност умее да се обгражда с красота и стил

Азис се оказа ценител не само на лукса, но и на изисканата обстановка. Сочен за мнозина като пръв виновник за пошлостта и кича, който се превърна в масов вкус, държи да живее сред елегантни мебели и модерна техника.

Кралят на фолка отвори портите на дома си като един от домакините в първия сезон на „Черешката на тортата”. Като и Карбовски очакваше, зрителите мислеха, че в апартамента му в баровски столичен квартал е фрашкано с помпозни и безумно скъпи мебели.

аз5

аз1

аз2
аз4

аз6

Не че Азис се е примирил с евтинии, но за всеобща (и на журналиста) изненада нечий дизайнерски гений е превърнал стаите в истински образец за стил и изчистена елегантност. Карбовски като дипломиран специалист дори го призна пред камерите на реалитито.

Освен това безбройните контакти с различни хора на изкуството са оформили и вкуса на Азис. Освен шеметна домакиня и царица в кухнята, Костинбродският славей се оказа и ценител на красотата на сервирането.

Той изуми гостите си с уют, красота и изисканост. Вижте и вие дома на Азис, в който единствено в „негов стил” е огромната плазма, останалото е дизайнерска фантазия:

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Виж в какъв луксозен дом живее Азис!(СНИМКИ/ВИДЕО)”

  1. Силвия Генчева

    май 25. 2013

    ЛОЛ

Добавете коментар