ГОРИЧИВО! Даниела Янков вдигна сватба! Вихра се готви!

ГОРИЧИВО! Даниела Янков вдигна сватба! Вихра се готви!
5 (100%) 1 vote

Двете посестрими отвориха нова страница в живота си на връх Свършека на света

Даниела Янков се врече отново!

Любимата ни сръбска невеста, която не издържа и година с нашия „левент” Андрей Арнаудов, пак надяна брачните окови! Русата красавица, която е заклета привърженичка на регламентираното съжителство, рискува отново!

Въпреки печалния си първи опит, красавицата сложи халка след кратка афера. Според сръбските медии двамата с колегата й актьор Стефан Бузурович са заедно от месец и нещо, но Даниела била сигурна, че това е МЪЖЪТ!

Както във всичко, вярната й българска посестрима – Вихра споделила нейното щастие. Макар и сватбата да била в тесен семеен кръг, двете хубавици са повече от свързани. Те не само бяха законни половинки на неразривния тандем на Иван и Андрей, но и другарки по съдба.
vizhte-taynata-svatba-na-daniela-yankov-vsichko-za-sabitieto
Вихра дори е разказвала колко сълзи проляла след като неверникът Анрей окичил с рога на благороден елен главата на красивата Даниела. Без да знае, че я чака същото след година, водещата страдала за милата си колежка, с която се превърнаха в любимите „Отчаяни съпруги”.

Бившата госпожица Янков се врекла на връх Свършека на света. Красавицата отворила нова страница в живота си точно на 21 декември. Като се има впредвид колко си приличат съдбите на двете приятелки остава само да очакваме Голяма новина и от Вихра.

Твърде охулваната бивша на Иван понесе страшно много и е ред и тя да вдигне сватба „второ, но подобрено издание”!

http://youtu.be/pgHbUQWcEEQ

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар