Венета Райкова подари БЛИЗНАЦИ на Тишо! (СНИМКА)

Венета Райкова подари БЛИЗНАЦИ на Тишо! (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Блондинката не пропуска да сподели всеки интересен детайл от отпуската си във Фейсбук

Венета Райкова скоро ще сложи оръжие пред Тишо. Както не веднъж дава да се разбере блондинката, мъжът й има последната дума в абсолютно всеки спор! Изглежда и въпросът за второто бебенце е вече решен!

Водещата отдавна разказва на гостите си, че Тихомир иска да направи Патрик батко. Наша Венета пък искала да осигури на едничкото си чедо най-доброто, затова кариерата й не бивало да спира. Изглежда спорът вече е решен в полза на второто бебе, защото отдавна се появиха подобни спекулации, а и днес блондинката направи тъъъънък намек!
венета
Госпожата е със семейството си на почивка в Банско, а днес на закуска получила знак! „Вижте какво двойно яйце ми се падна на закуска!! Какво беше поверието?”. Всичко го знаем, Венета – не се прави на луда!

Водещата, за да го изиграе невежа твърди, че го е споделила с мъжа си, за да не се карат никога, но приятелите й едно си знаят: Ще бъдат близнаци!

Вече сме виждали какъв сладур е малкият Патрик, а и Венета не става по-млада, така че ни остава да извикаме само: БИС! БИС!

Пък и доколкото си спомняме, Райкова беше хем красива, хем ударна водеща като бременна! Дерзайте там в Банско!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар