ТВЪРДЕ ГРУБО! Алисия ОТМЪСТИ за песента на Азис като удари Валери! (СНИМКИ)

ТВЪРДЕ ГРУБО! Алисия ОТМЪСТИ за песента на Азис като удари Валери! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Малият Валерко нарича „татко” вечно отсъстващия любим на майка си

Отвратителната песен на Азис намери достоен отговор от страна на Алисия. Вместо да пуска песни във важни за Божинови дати, певицата си изигра по-хитро картите!

Във „Всеки ден” излезе информация, че най-голямата жертва на войната на суингърите – малкият Валерко, наричал „татко” Ники Михайлов. Постоянно липсващият, заради работата си в Холандия, вратар изведнъж се оказал толкова значим за детето, че той дори имитирал маниерите и поведението му.

Божинов едва тази година получи от съда правото да вижда детето си без излишни условия и ненормални претенции от страна на Алисия. Въпреки това певицата няма как да преглътне скъпарските почивки на врагинята си, луксозните тоалетчета на малката Никол и демонстрацията на семейната идилия.
алисия-ники
В отговор „ошамари” бившия си със снимка на синчето им и мил кадър от коледния им воаяж с Ники Михайлов. Отгоре на всичко вратарят се умилява в интервю, в което говори за детето: „Със сина на Алисия – Валери сме в супер отношения. Той е уникален пич, не е лигав и ревлив. И двамата с Алисия ми викат Балу, защото много обичам да спя.”

Новият „татко” на момченцето се оказа по-скоро герой от детско филмче, но това не е толкова важно! Сега се очаква ответния удар на плеймейтката, която бди като орлица над чувствата на мъжа си! Изглежда и през предстоящата нова година няма да си отдъхнем от драмите на Алисия и Николета!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар