Коледата за Азис продължава! Подаръците ВАЛЯТ! (СНИМКИ)

Коледата за Азис продължава! Подаръците ВАЛЯТ! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Азис се изфука с нови маркови дрешки, подарени от неизвестено, но щедър…

Азис е като малка суетна госпожица – не спира да се хвали с лъскавите си подаръци! Изглежда (или поне той иска да покаже това) времето, в което е бил най-щедрият в компанията е отминало и сега той е този който взема с пълни шепи!

Певецът се похвали във Фейсбук, че все още го затрупват с жестове на внимание! И то не какви да е, а маркови и определено неприлично скъпи! Баровската риза е заснета и подредена в албум, наречен „ИЗВИНЕТЕ…..’))Подаръците не свършват…:)”

Не е известно кой е „меценатът” на творческата персона или тайнственият милионер, който ухажва Азис! Нищо чудно, ако това се окаже – Николета! Госпожата има възможности и има от къде да пазари! Не напразно още е закотвена в Италия, а милото й приятелче изпълни твърде мръснишка песен, поздрав за врагинята й Алисия!

азис-подаръци

„Мократа поръчка” си струва доста от еврото на Божинови, но пък плеймейтката е свикнала да получава и едва ли ще тръгне да засипва певецът със скъпи парцали! А ако наистина продължават да пристигат, ще го чакаме с нетърпение какво ще ни покаже!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар