Валери вади луди пари за подарък на Николета! (ФОТО)

Валери вади луди пари за подарък на Николета! (ФОТО)
Гласувайте за статията

Незабравима остава историята как Алисия едва изкрънкала половин апартамент от футболиста

Николета ще получи лъскаво Ферари за Новата година!

Поне с такова впечатление остават приятелите на мацката при вида на благоверния й, който позира до лъскавото возило. Нищо чудно плеймейтката да иска кола, достойна за „ранга й” на футболна съпруга.

Всички са чували за болезнената слабост на моделката към ненормално скъпите вещи и нищо чудно да е тропнала с краче за баровското возило. В крайна сметка в Италия, трябва да се придържаш към маниера на италианците. А какво по-сигурно доказателство за просперитет от това да джиткаш по улиците с някое от „кончетата” на Маранело?!

Футболното семейство разказва, че не са особено популярни в Ботуша, но Николета не е жена, която ще разреши да остане анонимна! Отгоре на всичко така ще пусне кръв за пореден път на врагинята си!
кола

Всеизвестно е, че Алисия с триста зора принудила Божинов да й припише половината апартамент в столицата като компенсация за липсващата брачна халка. Отгоре на всичко Валери се отърва от ненормалните й претенции за издръжка.

Алисия беше принудена да изтърпи две сватби, романтични медени месеци. За компенсация пусна „поздрав” за Николета – „На кръгъл час” и снимки от два воайажа до Сен Тропе и Карибите.

Плеймейтката опита да й върне жеста с краденото „Нещо мръсно” на Азис, но само разгневи хората. Ако пусне снимчица с новичко Ферари обаче – ще удари с един куршум няколко заека!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар