НОВО 20! Азис стана ПРИНЦ!

НОВО 20! Азис стана ПРИНЦ!
Гласувайте за статията

От Костинбродски славей, певецът стана Крал, от крал – „адреналинка” на Николета

Азис пак стана жертва на творческата си шизофрения и събуди феновете си с чисто нова титла.

Певецът не само се пристрасти към Фейсбук, но първо там съобщава за поредното си превъплъщение. От скоро вече се представя на приятелите си в социалната мрежа като Принц Азис.

Изпълнителят съвсем не е от тия, които ще прахосва пари, за да си купува нещо, с което ще украсява само името си до гроб (като „фон Бул”, да речем). Той просто става сутрин и в зависимост от това какво е сънувал си сменя името в профила.

Докато беше просто ангелогласен дундьо от Васко се превърна в Костинбродския славей. После нахлупи полюлея на главата и беше обявен за Крал, макар и на чалгата. След това изтърпя две седмици вип-реалити пак стана Васко, но не му се получи.
азис-фб
Отново като Азис – в скоби „Васил Троянов Боянов”, го удари на забавление във Фейсбук! Докато слабееше нездравословно, слагаше фалшиви коси и се правеше на Бионсе (или Николета, или Андреа) имахме честта да следим щуротиите на Азия Ротшилд.

След това стана извънредно близък с госпожа Божинова и промени името си на „Азис Майбах”. Уви! Целият му блясък и талант отидоха, за да стане адреналинка и придворна дама на Николета. Това явно не се понрави на честолюбивата звезда и той вече отново е коронована особа – Запознайте се – Принц Азис, омъжена дама на малко над Христовата възраст!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар