ПОТРЕС! Орда преби племенника на Тишо и Венета с БРАДВИ! (ВИДЕО)

ПОТРЕС! Орда преби племенника на Тишо и Венета с БРАДВИ! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Водещата сподели заслужения си гняв със социалната мрежа, приятелите й я молят като журналист да направи нещо

Жертва на цигански произвол стана роднина на Венета Райкова.

Оказа се, че младежът, който беше пребит с брадви на първи януари сутринта е племенник на Тишо! Синът на брат стана жертва на пиянската агресия на самонастанили се цигани в столичния квартал „Враждебна”. Разгневените съкварталци на Ивайло и баща му излязоха на протест, който беше отразен и в сутрешния блок на Нова. Като допълнение Венета публикува видеото с материала в профила си с думите: „вижте в каква държава живеем!! вижте как на 1 януари цигани пребиха детето на брата на Тихомир!!”

Ивайло сега изглежда добре, но на Първи януари едва не се простил с живота си. Той просто се прибирал в осем сутринта и минал край танцуващ със сабя пиян циганин. Младежът бил с приятел, а циганинът със сабя бил обграден от тайфа „фенове”. „Звездата” решил да се заяжда с Ивайло, но вместо да спрат въоръжения, останалите цигани, за да не останат назад грабнали тръби, брадви и сопи, разказват венета-племенник

Пострадалият Ивайло

Приятелят му успял да избяга и да звънне на полицията, но Ивайло спасил живота си, защото съсед се намесил. Полиция дошла твърде късно, когато младежът изял доволно количество бой от десетина пияници. Те обаче се усетили навреме и се барикадирали в гаражите. Много трудно униформените арестували четирима.

Въпреки белезите по тялото на Ивайло, успешното разпознаване и следствието, по неизвестни причини нападателите са освободени, а на квартала е настръхнал срещу пришълците.
Вижте историята във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар