Чалгата АГОНИЗИРА! Дори „Пайнер” остава без Певица и Певец на годината!

Чалгата АГОНИЗИРА! Дори „Пайнер” остава без Певица и Певец на годината!
Гласувайте за статията

Тъпите парчета и грозните интриги родиха безумието „Изпълнител на годината”!

Пълен цирк се очаква на тазгодишните награди на „Пайнер”!

За да си спестят „звездните” истерии, рушветите на баровците, цупенето и освиркването, шефовете родиха „Гениалната” идея да има просто „Изпълнител на годината”!

В новосъздадената категория ще мерят популярност и хитове и мъжете, и жените в музикалната компания! Така щели да се спестят интригите около предходните години!

На всички обаче е ясно, че никой не би трябвало да има претенции за Певица и Певец на годината! Напоследък не само не се правят песни, които да останат в съзнанието на хората повече от един сезон, ами и самите изпълнители го признават!

Певиците избухват редовно с разни „тинтири-минтири” и все повече силикон и клипове „за възрастни”, вместо да родят някой евъргрийн! Излиза, че от както освиркаха Галена, която напълно си заслужи титлата, церемонията все повече се обезценява.

„Пайнер” и преди е правел подобни врътки! Преди доста години превърнаха Ивана в „Мега звезда”, за да направят пробиващата тогава Преслава „Певица на годината”.

Следващите години наистина си заслужи титлата, но след сцената с Галена и върнатият удар следващата година, направиха церемонията ужасяваща!

За да има мир и за да не „сбъркат” пак с титлата, „Изпълнител на годината” се очаква да направят Анелия. Певицата така и така има 10-годишен юбилей и милостиво ще й подхвърлят награда! Така хем ще я укротят, хем може и да се размине с освиркванията! Стига да не яде бой от Джена!

http://youtu.be/rCuFGOMgzpU

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар