НАЙ-ПОСЛЕ! Лили Иванова получава СВЕТОВНА слава!

НАЙ-ПОСЛЕ! Лили Иванова получава СВЕТОВНА слава!
Гласувайте за статията

Русия ще покани звездата в уникално шоу през февруари догодина

Лили Иванова е на крачка (или на една календарна година) разстояние от световната известност! Тя не само няма да плаща за нов хит или за свръхмодерни автори, но и десетилетията здраво бачкане ще й се отблагодарят!

Оказа се, че Русия, където тя е също много популярна, ще накара цял свят да я гледа! Това ще стане на по време на Олимпийските игри през февруари другата година.

От държавата организатор обмислят да поканят на откриването и чуждестранни звезди, особено популярни там, твърдят от „Всеки ден”.

Все още не е обявено окончателното решение на Организационния комитет на Игрите, както и на Руския олимпийски комитет. Макар да не е известни категорично кои ще са звездите, които ще участват откриването, Лили е включена в предварителните списъци. От Москва я потърсили, за да даде Иванова съгласието си да пее на световния форум.

Като се имат в предвид особените пристрастия на руснаците към Лили, дори близките й контакти с високопоставени лица, нищо чудно тя да получи своя дял от 30 милиарда долара, които са приготвени за Игрите, разказват от lifestyle.bg.

Освен това, тя беше и от избраниците, снимани в документалния филм „Богини на социализма“, бе излъчена по руския Първи канал в най-гледаното време.

http://youtu.be/IWpLe14ohcQ

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар