Неочаквано! Виж кого подкрепя Емилия в наградите на „Пайнер”!

Неочаквано! Виж кого подкрепя Емилия в наградите на „Пайнер”!
Гласувайте за статията

Фолк-дивата призова почитателите си да гласуват за нейна конкурентка, но и вярна приятелка

Емилия организира феновете си, за да направят Галена „Изпълнител на годината”!

Вместо да се включи в интрижките и задкулисните игри, бившата блондинка използва личната и официалната си страници във Фейсбук, за да събере подкрепа за…Галена. Емилия призова почитателите си да гласуват, за да превърнат любимата на Гальо Вафлата в „Изпълнител на годината”.

Както знаят всички, „Пайнер” се опитва да спести грозните сцени от предишните награди като обобщи категориите „Певец” и „Певица на годината” в обща. За да няма сърдити и мощни дюдюкания от вражеските агитки новосформираната категория ще отличи саемимо един артист от музикалната компания.

Емилия се включи в надпреварата със съобщението във Фейсбук: „Понеже много неща се изписаха за предстоящите награди на ТВ Планета..верни и неверни,исках просто да знаете, че подкрепям Галена,защото я познавам не само като добър изпълнител, но и като добър човек и отлична майка!!!”
емилия
Не е тайна, че двечките са особено близки и не само записаха с Малина готиното парче „Алармата”, а и празнуват заедно семейните си празници и си помагат в работата.

Друг е въпросът как Галена гледа на участието си в Наградите. Певицата се отказа да мечтае за приз в най-желаната категория, заради лоши спомени. Вместо да се зарадва на единствената си, но заслужена титла „Певица на годината”, тя беше освиркана от феновете на Преслава. Едва на следващата година получи реванш, когато нейните почитатели „върнаха жеста” на конкурентката й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар