ЧУДО! Лияна е става първата ни световна звезда!

ЧУДО! Лияна е става първата ни световна звезда!
Гласувайте за статията

Дългокраката певица покори милиардното население на Китай, и то, без да иска!

Лияна се превърна в истинска международна звезда! Изкусителната брюнетка сложила в нозете си милиардите мънички човечета на далечен Китай!

Оказа се, че и България може да има своя феномен! За всеобща изненада той излезе от чалга-средите, а още по-изненадващо е, че невероятният успех не е търсен умишлено. Единството, което направила Лияна по въпроса било да поддържа съвършена физическа форма и да зареже охолния си живот на ханъма в Турция.

Неочакваният професионален шанс певицата получила, разбира се благодарение на…интернет! Така като омагьоса руснаците и дори вече подготвя руска песен, така и китайците полудели по „Дай цигара”, ” Кус – кус” и други.

Братовчедката на Коцето дори не знаела, че се ползва с популярност в музикални портали за видеосподеляне www.56.com и www. 52qwbl.com. Едва по-късно разбрала, че китайците не само харесали дръзките й парчета, но и смайващите й форми и омагьосващ поглед.

На човек рядко се случват толкова хубави и големи изненади, затова и Лили вложила особено усърдие в цели четири парчета, за да издаде в най-скоро време цял албум!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “ЧУДО! Лияна е става първата ни световна звезда!”

  1. долна жена

    окт. 28. 2013

    Поредната тъпня на Лияна- лъжата да си прави рекламка с приказки от 1001 нощ, тази женоря е за психодиспансер

Добавете коментар