Скандал! Мара Отварачката натирила Митко Пайнера!

Скандал! Мара Отварачката натирила Митко Пайнера!
Гласувайте за статията

Падналата звезда на чалга-императора ще става милионерша, не ще да пъне гласни струни по кръчмите

Мария би шута на кариерата и Панера, за да се превърна в благопристойна милионерша.

Ужким в името на детето и любовта, певицата първо намали гастролите си по кръчми, след това светските си изяви и най-накрая – на професионалните. Крайното решение миньончето от Стара Загора взела под давление на милия си Криси Гущеров.

Клюката стигна дотам, че опърничавото Мими дори натирило от палата си самия инженер Димитров. Нейният продуцент й отишъл „на крака”, за да и напомни,че любовта си е любов, но мандата на всяка златотърсачка е до време. Дундестият Криси обаче тропнал с юмрук по масата и казал: „Баста!”

Мария от своя страна била толкова сигурна в опеката на милионерския син, че си позволила да изгони самия чалга-император. Не й били достатъчни дори твърденията, че най-после ще й харижат някоя награда на следващата церемония на музикалната телевизия.

Явно Мара Отварачката е решила да се превърне в „Просто Мария”, както я обяви доскорошната й дружка Венета Райкова. Преди време и Мис Бони намекна, че изпълнителката е от тези, които заедно с мъжа загърбва и всичко свързано с тях – близки, спомени, проекти.

Така като с размах се раздели с мъжа си Митко, така забрави, че доскоро го играеше елегантна и възпитана дама. Не се стреми да изпъква с безобразно скъпи клипове и не дружи с посестримите си от фолка. Откакто завъртя главата на милионерския наследник, Мимито предпочита да е просто украшение и не смята за нужно да се пъне за нови парчета или съвместни проекти с колежки.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Скандал! Мара Отварачката натирила Митко Пайнера!”

  1. Loris Pink

    ян. 21. 2013

    Клюката стигна дотам, че опърничавото Мими дори натирило от палата си самия инженер Димитров. Нейният продуцент й отишъл „на крака”, за да и напомни,че любовта си е любов, но мандата на всяка златотърсачка е до време. Дундестият Криси обаче тропнал с юмрук по масата и казал: „Баста!”.

    Все едно чета приказка…как разбрахте какво точно са си казали?Сигурно са ви го разказали или Пайнера,или Мария///:Д.

Добавете коментар