Емилия скочи срещу хрътките на Анелия! (ВИДЕО)

Емилия скочи срещу хрътките на Анелия! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Не само Коко е вдигнал тежки сватби, намекна засегнатата му благоверна

Мили спомени разчувстваха Емилия тези дни. След като преди седмица-две придворни на врагинята й Анелия припомниха за тежката й сватба, феновете на вече бившата блондинка не губиха време и отмъстиха за наранената й гордост.

Бившата на Коко Динев може да е била приказна булка с впечатляващи кумове и пищно тържество, но и Еми не пада по-долу. Почитатели се погрижиха да припомнят, че и тя е носила красива бяла рокля и е била главната героиня на една сватба. На нея Емилия е още скандално руса и доста предизвикателна за обикновено момиче от Гълъбова.

Току що е отбелязала първите си значими стъпки в кариерата, но е била толкова луда по своя Краси, че надянала и брачната халка.

Емилия качи във Фесбук краткото видео от романтичната си сватба с многозначителен текст към нея: „Човек никога не може да избяга от миналото си!!!”. Така певицата показа, че не само бащата не синчето й е с „биография”, но и тя.
емилия-сватба
За разлика от мнозина свои колежки тя до ден днешен не си е позволила да каже и една лоша дума за бившия си съпруг. Когато си позволява да го спомене, говори с уважение за него и с умиление си спомня колко добре са се разбирали и колко са се обичали.

От видеото е видно, че бракът им, макар и кратък, е бил по взаимна любов. На кадрите Емилия просто грее в атрактивната си булчинска рокля. Двамата с Краси са като ученици, които се забавляват и определено денят е един от най-щастливите в живота им.

А на тези, които държат да напомнят, че нейният Коко е бил вече „нечий”, Емилия отговаря с доказателство, че и тя е имала вълнуващо минало, но и подобно настояще!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар