Лили тъне в разкош! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Лили тъне в разкош! (СНИМКИ/ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Апартаментът й е пълен с дизайнерски мебели, скъпи картини и аксесоари

Лили Иванова най-после допусна журналисти да заснемат целия й дом. За жилището на твърде специална за столицата кооперация се разнасят легенди. Знае се, че е пълно със скандално скъпи дизайнерски мебели, картини на знаменити майстори и луксозни полюлеи.

Певицата, разбира се, преди важно събитие приема журналисти у дома. Тя обаче държи дава интервюта от царствен стол, заела аристократична поза. В много редки случаи показва някои от любимите си картини, но едва сега успяваме да надникнем в спалнята й.

ли10

ли1

ли2

ли3

ли4

ли5

ли6

ли7

ли8

ли9

За авторите на филма „Богини на социализма” певицата направи изключение. Дали защото идват от Русия, а е известно че там благоволеят пред таланта й, или заради честта да е едно от малкото лица от тази престижна класация, Лили показа дори спалнята си!

Журналистите не пропуснаха да заподозрат един определен красавец, че бди над покоя на звездата, но това е само малка част от видяното! Иванова показа, че макар да не се радва на безумно богатство като западните си колеги е заслужила да живее в разкаж след половин век здрава работа.

Във видеото ще видите как с много пари и вкус един стар апартамент от соц кооперация може да се превърне в истинско бижу!

http://youtu.be/vdsOY3vKj6A

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Лили тъне в разкош! (СНИМКИ/ВИДЕО)”

  1. Здравка Кирилова

    февр. 26. 2013

    От както бях малко дете слушам песните на Лили Иванова. Харесват ми и ще ги слушам докато съм жива. Харесвам клиповете на всичките й песни. Обожавам Я ! Тя е една от певиците, на която разбирам всяка изпята дума. Когато пее произнася думите я с н о , а това не е без значение. Това е прекрасно! А пък който не я харесва, защо трябва да слуша песните й, да гледа клиповете й? Този който коментира негативизъм, изразява ненгативизма на собсвената си душа. Какво искате от нея?! Лили Иванова е едно човешко същесво, като всички нас. Родена с д а р б а . Защо й завиждате?! Всички знаят че: „Господ дава, но в кошара не вкарва“.Всичко постига с труд и то с много труд. Лично не я познавам, но съм убедена в това, инък не би имала този успех. Що се отнася до материалната й страна – всеки влага парите си в каквото пожелае. Тя също. А, че има вкус, то се вижда. Журналистите, затова ли искат да посещават дома й, за да търсят негативи? Пък после искат жената да се държи учтиво с тях и да ги пуска в дома си. Хей, Вие дето пишете л о ш о т и и, замислете се! ЛИЛИ ИВАНОВА Е ПРОСЛАВЯЛА И ПРОДЪЛЖАВА ДА ПРОСЛАВЯ НАШАТА МИЛА РОДИНА С ПРЕКРАСНИЯ СИ ГЛАС, а не с лоши неща, обещания и лъжи. Останалото се нарича ЛИЧЕН ЖИВОТ. ГОСПОД ЗНАЕ , НА КОГО КАКВО ДА ДАРИ. Щастлива съм, че живея точно в това време, въпреки трудностите… Слушала съм и продължавам да слушам песните на Лили Иванова. От все сърце и душа й пожелавам ЗДРАВЕ, МНОГО ЗДРАВЕ! А с останалото ТЯ знае, какво да прави. Не е наша работа! И за да не завърша така … с отрицание искам да кажа, пожелавам ВИНАГИ СЛЪНЦЕ ДА ГРЕЕ В ДУШАТА НА НАШАТА Л И Л И И НА ВСИЧКИ ДОБРИ ХОРА ПО СВЕТА !!!

  2. Vili Cvetelinova

    юли 21. 2014

    bravo lilii jivesh vv razkosh

Добавете коментар