Фурор! Виченца подлудя по Николета!

Фурор! Виченца подлудя по Николета!
Гласувайте за статията

Местните многотиражки се надпреварват да приветстват родната плеймейтка

Николета ще запази скъпоценния си звезден статус, дори мъжа й да рита в третодивизионен клуб. Ни Ло избегна позорното прибиране в родината, защото от Виченца оцениха заложбите на мъжа й.

Италианците дори да се съмняват в таланта на Валери Божинов, в никакъв случай не остават безразлични пред тунингованите прелести на съпругата му. Легенди се разнасят, че хубавите дами на Ботуша са толкова кът, че всички са телевизионни звезди. По тази логика е обяснимо, че местната преса публикува статии за футболното семейство със заглавие: „Ликувай народе, тя пристигна в града!“

Лозанова традиционно прави впечатление като една от най-атрактивните съпруги. Освен това е позната като нежна поддръжница на спорта, защото не пропуска изявите на благоверния си на терена.

Николета винаги е твърдяла, че в Италия е истинският й дом, защото хората били безкрайно мили и много им се радвали. Може би скритата й мисъл е, че там оценяват достатъчно красотата й, без да се налага да търпи критики и злобни подмятания като в родината.?!

Друг е въпросът дали Виченца ще подходи с ентусиазъм към свършеното от Валери. Както всички знаят, Николета беше безумно щастлива и в Града на Жулиета, но от там не подновиха договора на Божинов.

http://youtu.be/go1PTobXBS0

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар