Виж как Златка ще запали ефира отново! (СНИМКА)

Виж как Златка ще запали ефира отново! (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Плеймейтката използва мъдростта на жените, за да е все по-атрактивна на екрана

„Мъжете предпочитат блондинки, женят се за брюнетки и изневеряват с червенокоси!”

Старата женска максима се предава, както се казва – от баба на внучка. Изглежда вековната мъдрост е стигнала до Златка Димитрова, защото тя неочаквано предаде лагера на брюнетките!

Най-новото лице на Нова телевизия буквално е решила да запали екрана! Не с провокативно деколте или изявления, а с „най-обикновена” огнена прическа.

Хубавицата се похвали с чисто нова визия на страницата си във Фейсбук. Почитателите на моделката видяха атрактивният нов цвят на косата и. Плеймейтката добави: „Малко промяна не е зле :))) Как ви се струва? :))) (извинявам се за качеството на снимката) :)))”

Златка не само не е зле, но и подхожда напълно да е червенокоса! Не че не я харесвахме като брюнетка (но не искаме да е блондинка!), но така със сигурност ще нажежи „на гладно” настроенията в сутрешния блок на Нова.
злати
Почит две хиляди души са одобрили промяната и то само за половин денонощие. По всичко изглежда, че и предстоят повече успехи с новата визия!

Златка се зарече да не се снима вече „по парфюм”, но не плачете, момчета! Както изглежда и само с нова прическа е достатъчно гореща!

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Виж как Златка ще запали ефира отново! (СНИМКА)”

  1. За мен е проста уруспия!

  2. Georgi Georgiev

    ян. 24. 2013

    На тази снимка Златка за пореден път си показва циците. Давай, Злати показвай своите цици.

Добавете коментар