Хубавицата на Ники Кънчев умили фенове на водещия! (СНИМКА)

Хубавицата на Ники Кънчев умили фенове на водещия! (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Изисканата малка дама отчете пълен успех след първата си медийна изява

Ники Кънчев в никакъв случай няма да съжалява, че най-после показа пред медиите момиченцето си!

Сладката Мари-София придружи водещия на церемонията по раздаването на наградите „Мъж на годината”. Нейният тати не грабна голямата сабя, но за сметка на това беше уважен като професионалист и получи наградата „Глас на годината”.

Макар и колежката му от БНТ Евгения да получи приз „Мис Телевизионен чар”, дамата, която събра овации за чар беше точно щерката на Ники. Момиченцето ходи още в детска градина, но вече проявява вкус, характер и атрактивност в избора си на тоалет!

Сладураната, която всички харесаха, очевидно е събрала най-доброто от родителите си. Ако наследи интелекта на Ники Кънчев (Даниела не я познаваме), със сигурност ще бъде едно от най-запомнящите се имена, ако избере попрището на баща си.

ники и дъщеря

Мари-Софи страшно се хареса на феновете на тати. Дори тези, които му се подиграваха за издънката с Памела или някой друг гаф от „Стани богат” не останаха безразлични пред милото момиченце.

Дългоочакваната рожба на Ники и Дани със сигурност си струва всички усилия и един ден ще бъде гордост не само за мама и тате!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар