Гордата Аси показа близнаците

Гордата Аси показа близнаците
3.1 (62.22%) 9 votes

Турската актриса Туба Бююкюстюн показа децата си

Турската актриса и модел Туба Бююкюстюн показа децата си. Преди точно една година актрисата се оттегли от снимачната площадка, за да се отдаде на радостта на майчинството. На 24 януари миналата година тя стана майка на близнаците Мая и Топрак. В чест на раждането им Туба дори реши да засади цяла гора.

Турската актриса Туба Бююкюстюн показа децата си

Турската актриса Туба Бююкюстюн показа децата си

Звездата от сериала „Гордата Аси“ дълго време странеше от светския живот, но се говори, че скоро ще се завърне на екран.

И докато българските й фенове чакат с нетърпение да я видят в нови телевизионни проекти, папараци в южната ни съседка успяха да щракнат щастливата майка с децата.

Туба се оттегли от ефира преди повече от година, като дълго време странеше от медиите. След като каза „Да“ на колегата си Онур Сайлак на скромна церемония в Париж, актрисата избра да се скрие от светлините на прожекторите.

Малко преди сватбата на звездата от „Под липите“ се заговори, че Бююкюстюн е в професионално и лично съперничество с колежката си Берен Саат. Двете актриси се скараха, след като зеленооката красавица отмъкна  Бюлент Инал, за който се говори, че е голямата любов на Туба.

Папарашки кадри на щастливото семейство обаче показаха, че актрисата вече е в отлична форма и вероятно скоро ще се завърне на снимачната площадка. Из форумите дори се говори, че е стартирала снимките по най-новия си проект, но засега няма официална информация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Гордата Аси показа близнаците”

  1. Име (задължително)

    юни 10. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

  2. Niki

    окт. 19. 2014

    Красавица е, то се вижда и на снимките в сайта и http://www.tubabuyukustun.info

Добавете коментар