Слави Трифонов тъне в лукс в тузарския си апартамент!

Слави Трифонов тъне в лукс в тузарския си апартамент!
2.7 (53.33%) 9 votes

Лъскавият апартамент на Слави Трифонов трясна всички в земята!

Водещият Слави Трифонов тъне в лукс и изящество в невероятния си тузарски апартамент, видя Кliuki.bg. Шоуменът си живурка като цар сред блясък и разкош, вижте само скъпарските му мебели.

Слави Трифонов

Слави Трифонов с тузарски апартамент

Не сме се и съмнявали, че Дългия ще се уреди с всякакви удобства и луксозни придобивки у дома, но този апартамент направо ни спря дъха. Невиждани лъскави мебели и невероятен разкош, ето в каква приказка живее Слави Трифонов. Тузарското му жилище се намира в богаташкия комплекс „Порт палас“ във Варна.

Фантастичния апартамент, в който Слави доста често отпочива, се простира на „нищожните“ 240 квадрата. Трифонов направо се шири в целия този невероятен простор, а Мартина определено е късметлийка. Освен това водещият разполага и с приказна тераса, от която съзерцава впечатляващата гледка към морето. Но това съвсем не е всичко!

Ако си мислите, че Слави Трифонов се ограничава само с това, напълно грешите….. Дългия се възползва и от още цял куп удобства, които се предлагат в комплекса- бар-ресторант, басейн, фитнес и много други. А на яхтеното пристанище, което е собственост на скъпарския комплекс, Трифонов също не пропуска възможност да си достави поредното скъпо удоволствие.

Ех, Слави определено си живее като тузар в този супер лъскав и невероятен апартамент. Ние от Kliuki.bg обаче, както и всички фенове и почитатели сме много любопитни как изглежда къщата на Слави в кв. „Драгалевци“. Щом апартаментът му е истинско бижу, не можете и да си представите какъв палат е къщата му….

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Слави Трифонов тъне в лукс в тузарския си апартамент!”

  1. Име (задължително)

    февр. 21. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

  2. MARGARITA PETKOVA

    февр. 02. 2015

    LETQ6TI MAIMYNI)))))))NE ME INTERESYVA

Добавете коментар