Тризначката загроби дори и Любен Дилов-син! (ФОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО)

Тризначката загроби дори и Любен Дилов-син! (ФОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО)
Гласувайте за статията

Дори да си най-челият мъж в Републиката, представителката на шантавото трио те проваля със сигурност

Провалът в „Стани богат” е гарантиран, ако разчитате на тризначките!

„Умниците” от Благоевград пак ще разтресат ефира със свещената си простота. Слава Богу, те се заклеха, че няма да влизат повече в никое реалити и ще ни отърват от неприятното усещане пред телевизора по време на вечеря.

Кресливите сестри обаче ще се покажат като благотворителки! В името на нуждаещите се спортни таланти, поне „едното” (както казваше Боби Ръгбиста) ще се излага.

В полза на бъдещата спортна слава ще ги преглътнем, но за утеха поне ще ни послужи, че част от тандема ще е Любен Дилов-син. Един от най-забавните и чели хора в публичното пространство ще помага на самозабравилата се Любов да не срази зрителите на „Стани богат” с огромната си простотия.
тризначки
Оказва се обаче, че дори един толкова ерудиран мъж като Дилов-син не може да извърши чудо щом е в екип с тризначка! Един от малцината, които без помощта на Гугъл, може да стигне до 100-те хиляди, че и да ги вземе, стигна едва до 10 бона!

Гордата Любов се наду във Фейсбук с най-феноменалното си постижение! Любен обаче трябва да преглътне резултата, така както и съжителството с тризначките – с мъдрост и търпение!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Тризначката загроби дори и Любен Дилов-син! (ФОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО)”

  1. Десислава Бе

    февр. 19. 2013

    аааахахахах

  2. Rumiana Genova

    мар. 14. 2013

    като е толкова умен какво му пречеше Любов да изкара по вече парички за децата.

Добавете коментар