Ники Кънчев унизи Венета Райкова! (ВИДЕО)

Ники Кънчев унизи Венета Райкова! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Годините не отслабиха скритата ненавист на Мистър „Стани богат” към дребната блондинка

Ники Кънчев воюва рядко, но до гроб!

Изглеждащият като благ чичко (какъвто е в повечето случаи!) водещ няма никога да прости на колежката си своеволията от едно време!

Мистър „Стани богат” и Мисис „Горещо” се смразиха от времето, когато Драго Чая заяви, че са го канили да води популярното състезание. После амбициозната блондинка изтръгна сърцето с лекомислен въпрос на Кънчев – няма ли да се жени, скоро щял да стане стар ерген?! В същото време Ники и приятелката му водят тежка борба, за да имат собствено дете и преживяват тежко всяка възникнала спънка.
kynchev
Венета може и да е забравила това, но жената на Крум Савов е присъствала на стълкновението й с радост разказа още по
От този ден нататък Ники не пропуска възможност да се подиграе с Венета. Дебелашки шегички с Тодор Славков, иронични коментари на сцената на Биг Брадър, заигравки с Тишо и каквото можа да му хрумне!

Снощи обаче ударът дойде от най-неочакваното място! Докато разпитваше сладурите от тандема „Йовчев / Ганев” (Любо между другото е много близък с Венета) на екрана се появи прелюбопитен въпрос:

„Кое от следните се използва в армията и спорта като средство за затягане на дисциплината? А) 10 кебапчета В) 20 лицеви опори С) 30 страници от Библията D) минути от „Горещо”

Всяка телевизия си защитава кадрите и част от професионалната етика налага защита на колегите винаги и при всички обстоятелства. Ники Кънчев от друга страна е доказан галантен кавалер и сърдечен мъж…стига да не се отнася за Венета Райкова!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар