Полицай и протестиращата вдъхновиха Фейсбук! (СНИМКА)

Полицай и протестиращата вдъхновиха Фейсбук! (СНИМКА)
Гласувайте за статията

На тези протести няма място за вандали и насилие, а за цветя и прегръдки

Една неочаквана снимка от протестите във Варна се радва на чудовищен успех в нета!

За първи път във Фейсбук силите на реда не бяха ругани, осмивани и потенциална жертва на гнева народен. Макар на протеста да се проля кръв, хората искат само едно: „Справедливост, без насилие!”

Активистите на площадите вярват, че ударите на жандармерията са провокирани от купени ултраси или жадни за саморазправа случайни хора. Хората не искат бунтът им да се използва от политиците, но някак си партиите не искат да ги чуят!

Дай "гуш" на чичко полицай!

Дай „гуш“ на чичко полицай!


Намират се такива, които искат да насъскат протестиращите срещу жандармерията и понякога успяват. Докато едни хвърлят камъни и бирени бутилки, едно момиче от Врана прегърна от сърце полицай, разказват от razkritia.com.

Дали е протестираща, която вместо да дава цветя, раздава прегръдки или наистина се познават – не е от значение!

Една прегръдка казва ВСИЧКО!

Една прегръдка казва ВСИЧКО!


Някой направи от милата снимка колаж за Фейсбук, който се разпространява мълниеносно! В него се призовава хората да протестират, за да защитят правата си. Насилието обаче да не се допуска, защото полицаите са хора, които изхранват семейството си като бдят над ред.

Този колаж е много популярен най-вече заради посланието: „Вандалите и политиците не са част от мирния протест на народа!”

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Полицай и протестиращата вдъхновиха Фейсбук! (СНИМКА)”

  1. Elena Marinovska

    февр. 26. 2013

    Наистина не го познавах, когато го прегърнах, но с благодарение на популярността, която придоби тази снимка се намерихме в интернет и вече може да се каже,че се познаваме. 🙂 И като цяло благодаря за позитивните статии 🙂

Добавете коментар