Никол Божинова си има Фейсбук!

0

Най-популярното вип-бебе „общува” със симпатизантите си от собствената си стена в социалната мрежа

Никол Божинова е новата Фейсбук – „звезда”!

Хубавицата на Николета и Валери може и да не може да ходи още, но кара лъскаво червено ферари и е в час със съвременните комуникации. Благодарение на мама, която не сменя памперси, но е върховна в рекламата, момиченцето си има собствена страница в социалната мрежа.

Ако пак се карате на Лозанова, че не си гледа детето, а обикаля по екскурзии, да му мислите! Двенките ще си комуникират онлайн, бе!
никол
Бебенцето „качва” снимки на тате и споделя колко много го обича. Има и фотографии и на чичковците, които помагат на мама да е винаги на първа страница, на родителите си по клубове…Бебе, зодия „овен”!

Може да е шантаво една майка да направи Фейсбук на детето си, вместо да обикалят по площадки и да учат нови песнички или думи, но плеймейтката няма да загуби съня си от това!
никол2
Едно поне е сигурно, мама може да я разкъсат по медиите, но Николечето ще бъде опазено (поне засега!) от хейтърите. Че кой ще тръгне да пише простотии по това невинно създание с пухкави ръчички и бяла панделка.

Е, след петнадесетина години, ще се изявява като една Симона Загорова и ще прави новите „кифленски” муцунки. Засега обаче на Nikol Valeri Bojinova ще видите едно прекрасно бебе, с влюбени родители, баровска къща и лъскаво червено ферари.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.