Венета Райкова избухва в ново реалити!

Венета Райкова избухва в ново реалити!
Гласувайте за статията

Блондинката може да направи „Златен шлем” през новата година – „Горещо”, „Укротяването на опърничавия” и „Денсинг страст”

Венета Райкова е в началото на ударна професионална година!

Русата амбиция стана истинско оръжие Нова. Телевизията разчита водещата да мачка страшната конкуренция и с танци!

След като Румен Луканов прие да се тормози в името на красивото изкуство, следващата звезда на медията, която получи оферта е Райкова.

Венета изключително рядко „изневерява” на скъпата си „рожба” – Горещо. Въпреки това продуцентите знаят как да я примамят за кратка „афера”. Повече от приличен хонорар я вкара в Къщата на „Биг Брадър” преди време.

Вярно, тогава обра куп негативи, стана жертва на „приятелски огън” и едва не развали брака си. Венета обаче е боец и до ден днешен не признава реалитито за грешка.

И ти квоооооо?!

И ти квоооооо?!

В крайна сметка животът й се нареди идеално. Има прекрасно семейство, в кариерата си прави удар след удар, а днес пусна деликатен, но ясен пост във Фейсбук: „поканиха ме на танц!!!! ….. уау Денсинг Старс”

Телевизионерката е истински войник и при добра оферта би могла да се съгласи да танцува. Само че ще имали сили след Патрик, „Горещо” и сватовничеството на Пацо?!

„Укротяването на опърничавия” се оказа хит въпреки безумно късния час! Дали обаче на сцената на „Денсинг страс” ще се вихри торнадото Венета – предстои да разберем!

http://youtu.be/N_-jiCEYCSY

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар