Слави яха протестите!

Слави яха протестите!
Гласувайте за статията

Слави и Курумбашев се върнаха двадесет и пет години назад, за да събуди студентски бунт

Слави рециклира старата си бойна слава на студент-бунтар.

Двадесет и пет години по-късно той се прегърна със стария си другар от времето на „Ку-Ку”. Двамата отидоха на среща разговор със студентите в Техническия университет – София.

Дали от режещата си омраза към Бойко или ГЕРБ или от някъде възникналата му любов към БСП, Славчо не пести сили и енергия, за да накара студентите да сринат властта, предаде БЛИЦ.

Въпреки, че не допусна журналисти на срещата с младите, колегите намериха начин да запишат страстната агитация тип „Партизан за бой се стяга”: “Защо не протестирате за това, което не ви харесва? Вие сте като мишки. Не трябва да имате страх”.
слави
Освен, че припомни славното си бунтарско минало и като студент, и по времето на Виденовата зима, Дългия го удари на „пенсионерски” лафове: “Ние бяхме по-смели преди 25 години. Чудя се на вашето търпение. Трябва да излизате непрекъснато, да напомняте за себе си. Ако те е страх всеки ден за хляба, ставаш роб…”,

Явно думите са докоснали „децата” и те поканиха Трифонов и Корумбашев да се включат с тях на протеста за увеличението на студентските такси в УНСС и Софийския университет.

Вижте видеата с агитката на Слави от БЛИЦ TV ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар