Карбовски рекламира Николета по поръчка!

Карбовски рекламира Николета по поръчка!
Гласувайте за статията

В действителност Карбовски никак не харесвал плеймейтките, но принудително използвал работата си, за да им помага

Валентин Кулагин каза истината за „топлата връзка” между Мартин Карбовски и жената на Валери Божинов.

Новата звезда на небосклона на светските предавания разкри естеството на взаимоотношенията между рейтинговия водещ и най-коментираната моделка в „Шоу”. Дръзкият Кулагин е категоричен, че това , което свързва една плеймейтка и един много чел журналист са…Точно така – парите!

Божинова използвала все пак приличната заплата на мъжлето си, за да я инвестира в собствената си популярност. Николета плащала на Карбовски, за да участва в нагласени интервюта, в които да поддържа известността поне в родината си.

В действителност Мартин не харесвал нито нея, нито Златка, за която дръпна страстна пледоария в една елиминация на „ВИП Брадър”. Първоначалният му замисъл бил да се сближи с двете, за да ги подиграе, но финансовият интерес го принудил да бъде слуга на популяризирането им.

Николета била, според Кулагин, жена без занимания, която много се смутила от страхотния успех на Златка сред реалитито. По-възрастната й „колежка” била по-актуална от нея и Азис взети заедно. Това я принудило да се хвърли да участва в „Картицата”, та дано превземе сърцата на хората като нея!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар