Вихра се показа без грим! Харесва ли ви?! (СНИМКА)

Вихра се показа без грим! Харесва ли ви?! (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Бившата на Иван грее, тайната обаче е само наполовина разкрита!

Вихра рискува и се показа без грим!

Бившата на Иван Христов изживява явно нещо вълнуващо! Изританата водеща на „Споделено с…” просто грее, въпреки че се показва без грам грим на личната си страница във Фейсбук.

За разлика от прехвалената „истинска любов” на опусума, майката на детето му не се нуждае от специалисти и коректори, за да изглежда прекрасно.

Опитните хора вярват в една стара житейска истина „На мъжа щастието му е в сърцето, на жената – на лицето!”. По тази причина можем лесно да си направим извода, че Вихра отдавна не прекарва времето си да лекува нараненото си его и разбито сърце! Както тя самата пише във Фейсбук до въпросната снимка: Да погледнем напред, стига сме предъвквали миналото :)!

Интриганти (малко и под давление на самия Иван) я свързват с бившия й по-възрастен приятел – Милан Кузов. Дали той се е завърнал в живота й или красавицата е попаднала на мъж, който би върнал щастливата й усмивка – няма скоро да разберем!
вихра

След фиаското, което преживя брака й с Иван и наистина чудовищната им война, Вихра се зарече никога да не дава публично изявления за личния си живот.

Тя „подписа примирие” с Иван, който ще и плаща 3 бона издръжка, нейната посестрима Даниела Янков срещна Голямата любов, някой я кара да изглежда по този начин и без грим – животът понякога може да бъде прекрасен!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар