Камелия хвърли ръкавица към Митко Пайнера!

Камелия хвърли ръкавица към Митко Пайнера!
Гласувайте за статията

Провокативната изпълнителка се появи по халат и пантофи, за да се превърне в истинската звезда на вечерта

Камелия ще остана запомнена като истинската Звезда на вечерта на „Единадесетте годишни награди на телевизия „Планета”. Блондинката, която обикновено се показва само по усмивка, отиде да си вземе наградата от спонсора по домашен халат, рокерско кепе и пантофи.

Дамата е известна със своята екстравагантност, но това надмина всички очаквания. И за разлика от тези, които мяукат по микрофона колко са благодарни на Великия си шеф, Камелия взирви публиката със своята откровеност:

„Много благодаря на спонсора за тази награда и още повече благодаря на Митко, че му позволи да ми я даде! Ако се чудите и се маете защо съм облечена така (сигурно ви е малко странно) Това е в знак, че не съм съгласна на единадесетата година да няма Певец и Певица на годината. Била съм от началото. Била съм на първите награди. Била съм на петите и на десетите. Винаги е имало хора, които са били награждавани, защото винаги са заслужавали. Мисля, че моите колеги достатъчно се трудеха, достатъчно обикаляха клубове, достатъчно веселиха вас-публиката, достатъчно правиха килпове и продукция, така че имаше кой да бъде награден и вярвам, че това ще е първата и последната такава церемония. ”
камелия
Така изпълнителката без клип и песен от две години защити дори честа на обявената за Изпълнител на годината – Анелия. От бившата на Коко Динев не може да се очаква нито такова дар слово, нито борбеност, ако не засяга нейните интереси.

Чипровската фурия обаче доказа, че е от революционен град. Само тя си позволи да се разбунтува срещу задкулисните игрички и смехотворни политики на „Панер”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар