Гробар обезчестил Преслава!

Гробар обезчестил Преслава!
Гласувайте за статията

Измяната на погребалния агент я подтикнало да дири успех и забрава в музиката

Сефтето на Преси се оказа твърде интересно!

Любимката на народа била обезчестена не на някой младежки купон или задна седалка, а след дълго й упоително преследване на целта! От нейна страна!

Докато певицата била само дундестата Петя в родния си Добрич, в града се вихрел атрактивен момък. Освен с впечатляваща визия, той можел да се похвали със…семейна погребална агенция. Казвал се Славейко и разполагал със завидни за времето си средства.

Петя била едва 14 годишна като се влюбила като луда, твърди „Всеки ден”. Славейко бил обаче на 18 години и никак не му било до нея. Момичето плакало и упорствало и след три години (когато вече не била плоска като дъска), „баткото” погледнал на нея с други очи.

Славейко оскърбил невинната Петя!

Славейко оскърбил невинната Петя!

Търпението и всеотдайността на Петя били възнаградени. Двамата изглеждали сериозно обвързани, а тя му подарила дори …цветето си!

Уви! В техния Рай се появила коварна змия. Славейко стъпил на криво, подведен от палава парясница с дете. Преслава дълго време не могла да се съвземе от обидата. Потърсила утеха в пеенето, а това както знаем я изстреляло сред звездите!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Гробар обезчестил Преслава!”

  1. Христина Коджабашева

    февр. 27. 2013

    Каква световна новина!

  2. Maria Bachiyska

    мар. 11. 2013

    пълни глупости!

Добавете коментар